Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-11-27 skrivet av Monika

Vart har ni tagit vägen ? Hoppas allt är bra med er . Saknar er . Kram

Visa kommentarer:
  2018-11-27 skrivet av  Yvonne   |  
Hej Monica och alla andra. Dagarna går,1:a advent till helgen,det är en fin helg. Men utan min man känns den tung.Har iaf bakat saffransbröd. Men sista veckan varit ,jobbig har nog att göra med helgerna som väntar. Kl är 800 nu ska försöka kliva upp nu. Jobbar natt i natt. Ha en fin dag.
  2018-11-27 skrivet av  Yvonne   |  
Är det nån som förstår syftet med att vara medlem i Vimil,och betala 250 kr. Jag gjorde ju det i somras,men nu kom det ju mejl Ang.2019. Men va e skillnad,att va med där,eller ej??? Jag har ej haft nån nytta av att vara medlem. Jag kan ju läsa inläggen oavsett.
  2018-11-27 skrivet av  Katarina   |  
Hej! Här är jag. Har varit mycket den senaste tiden. Har dykt ner i det svarta hålet, kommit upp......var på familjerådgivning med mina pojkar idag och det kändes bra. Vi fick för första gången tillsammans berätta hur vi kände osv. Och min syster drog iväg mig på spa sö-må. Härligt, men så jobbigt att komma hem igen och känna av tomheten från min man.
Jag är medlem i Vimil och den stora förändringen för mig är att jag nu även är inne på deras facebook och det är som en helt ny värld öppnat sig. Vad jag förstår är det där de flesta håller till...rekommenderar det.
Fick precis ett tråkigt besked, inget allvarligt så, men jag blir så konstig i kroppen när det gå emot mig nu förtiden.
Är tillbaka till 50% sjukskrivning nu. Känns som jag håller på att tappa kontrollen, min hjärna klarar inte av att reda ut saker som innebär att jag måste fokusera lite mer...........jaja, nu är det soffan och marabou. Kram på Er!
  2018-11-27 skrivet av  Yvonne   |  
Begriper mig ej på Vimils Facebook.kan du hjälpa mig Katarina
  2018-11-27 skrivet av  Monika   |  
Hej Katarina o Yvonne. Advent är en fin o trevlig helg men jag har svårt att känna det nu efter allt som hänt. Sen här hos mig så står det massa kartonger i ett rum så bara det ser trist ut . Nästa lördag flyttar jag men nu på lördag får jag nycklarna så min son o hans tjej hjälper mig att köra en del då också . Jag har slängt en del av min sambos kläder nu o det var jobbigt . Bra av dig Yvonne att ställa dig o baka saffransbröd . Är ju godare med hembakat. Jag vet inte om jag kommer göra det är så mycket med flytten nu . Katarina bra att det kändes bra när ni var o pratade med familjerådgivningen . Vad sugen jag blev på choklad när du skrev Marabou. Här är det tomt på godis just nu . Har ätit mycke Polly innan var det massa kexchoklad. Ha en bra kväll kram .
  2018-11-27 skrivet av  Monika   |  
Glömde skriva hoppas att allt är bra med dig Ingrid kramar till dig .
  2018-11-27 skrivet av  Katarina   |  
Ja jag hoppas också det är bra med dig Ingrid! Det var ett tag sedan. Monika, jag har laddat upp i min chokladgömma med bla kexchoklad. Det enda jag gjort julväg är och sätta upp en uteslinga vid entrén. Sonen vill inte ha någon ljusstake i sitt rum så jag struntar nog också i det i mitt sovrum......har ännu ingen lust och fixa. På torsdag ska jag gå till en sorgeterapeut och förhoppningsvis äntligen få rätt sorts hjälp med mitt sorgearbete. Men livet har inte blivit ett dugg bättre att leva trots 7 månader.....Hoppas verkligen vi lyckas ses till våren och Yvonne, hade jag bott nära dig så hade jag varit där och nallat några saffransbullar. Just det julbaket stod min man för, han gjorde degen. Ha en bra kväll på Er.
  2018-11-27 skrivet av  Monika   |  
Håller med dig Katarina livet är inte lätt att leva . För mig är det 6 månader sen jag blev själv . Finns så mycket som får en att börja gråta . Kan inte känna den här känslan man brukar ha när det snart är jul . Vet inte hur det kommer att kännas nu när jag flyttar . För här har vi ju bott tillsammans i nästan 20 år . Men minnena tar jag ju med mig . Så han finns ju kvar på något sätt ändå .
  2018-11-27 skrivet av  Yvonne   |  
Katarina,hur funkar Facebook här,kommer ju bara upp nåt Sen i höstas,fattar ej. Jag jobbar natt i natt,så det finns tid att va på nätet lite.
  2018-11-28 skrivet av  Yvonne   |  
Nu är kl 2430,aningen trött,men må va vaken på jobbet. Trots allt så här jag försökt baka lite senaste dagarna,mandelformar och chokladbiskvier,min ena bror älskar mina kakor. Faktiskt kändes det roligt att baka. Men annars har dagarna varit tunga,hela december kommer att va så,första julen utan min man. Det känns väldigt tufft,tårarna vill komma då. Imorgon ska jag på samtalsgrupper igen,är väl så där kan jag tycka. Gonatt till er.
  2018-11-28 skrivet av  Monika   |  
Nu är kl 1.30 har nyss gått o lagt mig efter jag somnade i fåtöljen framför Tv:n. Det låter gott med allt du bakar Yvonne . Ska försöka sova nu ha en bra natt på jobbet . Godnatt .
  2018-11-28 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! Du gör en vänförfrågan eller rättare sagt medlemsskap och sedan när de ser att du betalt in medlemsavgiften så blir du accepterad. Kan dröja någon dag.
  2018-11-28 skrivet av  Yvonne   |  
Katarina! Betalade gjorde jag i augusti,men fattar inte hur ändå man kommer åt facebook
  2018-11-28 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! Du måste skapa ett konto på facebook om du inte redan har det. Sedan så letar du upp Vimil och ansöker om medlemsskap där.
  2018-11-28 skrivet av  Yvonne   |  
Katarina.hur skapar jag konto?
  2018-11-28 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! gå in här: https://www.facebook.com/ och skapa ett konto.
  2018-12-01 skrivet av  Yvonne   |  
Katarina,jag har ju Facebook men det kommer ju bara nåt gammalt från vimil
  2018-12-01 skrivet av  Yvonne   |  
Godmorgon! Idag ska jag på julmarknad,måste försöka gå vidare,det känns jobbigt men tror det nödvändigt trots allt.
  2018-12-01 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! Förstår inte vad du menar "kommer något gammalt från Vimil?? " Har gjort ett inlägg där inne om hjälp att förklara för dig;-) . Kram så länge.
  2018-12-01 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne Gå in här ! https://www.facebook.com/groups/5100837294/
  2018-12-02 skrivet av  Monika   |  
Hej Katarina o Yvonne hoppas allt är bra med er . Igår hjälpte min yngsta son o hans flickvän mig o flytta en del av mina saker . Lägenheten var fin den är ju helt nybyggd . Det var flera som höll på att flytta in hyresvärden hade delat upp inflyttningen på två dagar annars hade det blivit kaos om alla skulle flytta in på samma dag . Men hissen funkade inte när vi kom dit men det var folk som var där så dom fick igång den . I köket på en bänk hade hyresvärden ställt en stor glaslykta med ett blockljus o en grankvist i . Sen ett kort som det stod välkommen hem på. Alla hyresgäster fick det. Tycker jag var fint gjort . På lördag flyttar jag in i lägenheten . Så den här veckan blir det mycket att göra . Men det käns konstigt att flytta utan min sambo . Fy vad jag saknar honom . Kram .
  2018-12-03 skrivet av  Yvonne   |  
Jag visst Monica e det konstigt att flytta själv,jag har inte kommit till ro ännu. Blir nog aldrig riktigt hemma här,allt känns som en overklig dröm. Nu går det fort mot jul,hoppas den försvinner lika fort. Jag orkar ej med den,fast jag har ändå gjort adventsfint,och bakat. Min min älskade julen,så trist känns det. Men vi får göra det bästa. Nu ska jag umgås med några vänner några timmar. Har jobbat journatt,så jag behöver ej sova nåt på dagen. Ha en fin dag,så gott det går.
  2018-12-03 skrivet av  Katarina   |  
Hej på Er!
Så fint och omtänktsamt av din hyresvärd Monika!
Yvonne hoppas du fick rätt på facebook så vi kan ses därinne med.
Jag vill också flytta härifrån, men det kommer nog att kännas väldigt konstigt, för jag har aldrig bott själv. Vi träffades ju redan som 18åringar och efter 4 månader bodde vi mer eller mindre ihop då han flyttade in till stan. 30 år senare är jag nu plötsligt själv.....och mer ensamt blir det när sonen så småningom flyttar.... Hoppas allt är så bra det går med dig med Ingrid!! Saknar dig härinne!! Kram på Er!
  2018-12-03 skrivet av  Yvonne   |  
Hej Katarina,nix ...inte nån Facebook. Skrev in det du skrev,men ej tillgängligt. Jag har ju Facebook men detta få jag ej till.
  2018-12-03 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! Tråkigt och höra. Kan du inte få hjälp av någon, dina barn ex? Undrar om hur det funkar om vi blir vänner på facebook, om jag kan få in dig dit???.....
  2018-12-03 skrivet av  Katarina   |  
Yvonne! Du har betalt medlemsavgiften väl? Det krävs för att komma in. Du ansöker om medlemsskap på samma sätt som annars..........prova gå in på din facebook och sedan sök Vimil så borde sidan komma upp och då ansöker du.
  2018-12-05 skrivet av  Anna-Lena   |  
Yvonne och Katarina,
När man anmäler att man vill bli medlem så gör man det här på nätet. Sedan betalar man in medlemsavgiften. Då ansökan och betalning matchas ihop kommer ett mail från föreningens medlemsansvarig. Och då läggs man också in i medlemsregistret. I mailen som nya medlemmar får efter att man ansökt och betalat står det hur man bland annat hur man ansöker till facebook-gruppen. Precis som Katarina skriver så kan man klicka på den länken och klicka om att ansöka om medlemskap i facebook-gruppen. När det är gjort matchar föreningens Facebook-ansvarig ansökan med medlemsregistret.
Så först behöver man ansöka som medlem i VIMIL, sedan betala medlemsavgiften och slutligen ansöka till Facebook-gruppen. Det förutsätter förstås att man har ett eget Facebook-konto.
Alla som jobbar för VIMIL är volontärer och de flesta har andra jobb, så det kan dröja några dagar innan man får svar och att allt faller på plats. Vill också påpeka att VIMIL har både en sida och en grupp. Det är gruppen du ska ansöka till.
Hälsningar, Anna-Lena (ordförande)
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">