Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-11-09 skrivet av KK

Min man gick bort den 11 oktober. Han blev 39 år. Vi har två barn, 4 och 9 år. Det är så tomt och så oförståligt. Att han inte kommer tillbaks... Ibland känns det som någon konstigt dålig dröm men sen kommer verkligheten tillbaks.

Vi hade varit ett par i 17 år. Vi har gjort allt tillsammans. Han var min bäste vän. Vi kunde bråka, men ingen av oss orkade länge så då såg vi en film och sen var allt bra.

Jag vill inte lära mig leva med sorgen, jag vill ha honom tillbaks. Nu!

Visa kommentarer:
  2018-11-09 skrivet av  Yvonne   |  
Hej KK!
Jag blev ensam i juli efter 42 år. Ja det är fruktansvärt,man plågas varje dag,och minnena tränger sig på. Det är ensamt och tomt i min lägenhet. Kanske på nåt vis förändras sorgen med tiden,jag vet ej. Men döden är man aldrig riktigt förberedd på,och min man dog hastigt,vi kom precis hem från Stockholm,sen hände det som förändrade mitt liv för alltid. Jag har två vuxna barn som är mitt stora stöd. Jag tänker på dig,vi får ta en sekund i taget. Kram!
  2018-11-09 skrivet av  Mirjam   |  
Så sorgligt att du ska behöva vara med om detta.
Min make blev också 39 år. Jag miste honom i september, på min 35 års dag.
Vi gjorde det som gick att göra, tog tillvara på sista tiden tillsammans. Oavsett om man vet, så hjälper det inte den stunden. Det går inte att förbereda sig.
Går inte att beskriva hur det känns.
Vill ha honom tillbaka!!
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">