Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-11-09 skrivet av KK

Min man gick bort den 11 oktober. Han blev 39 år. Vi har två barn, 4 och 9 år. Det är så tomt och så oförståligt. Att han inte kommer tillbaks... Ibland känns det som någon konstigt dålig dröm men sen kommer verkligheten tillbaks.

Vi hade varit ett par i 17 år. Vi har gjort allt tillsammans. Han var min bäste vän. Vi kunde bråka, men ingen av oss orkade länge så då såg vi en film och sen var allt bra.

Jag vill inte lära mig leva med sorgen, jag vill ha honom tillbaks. Nu!

Visa kommentarer:
  2018-11-09 skrivet av  Yvonne   |  
Hej KK!
Jag blev ensam i juli efter 42 år. Ja det är fruktansvärt,man plågas varje dag,och minnena tränger sig på. Det är ensamt och tomt i min lägenhet. Kanske på nåt vis förändras sorgen med tiden,jag vet ej. Men döden är man aldrig riktigt förberedd på,och min man dog hastigt,vi kom precis hem från Stockholm,sen hände det som förändrade mitt liv för alltid. Jag har två vuxna barn som är mitt stora stöd. Jag tänker på dig,vi får ta en sekund i taget. Kram!
  2018-11-09 skrivet av  Anika   |  
Jag heter Anika Sjobers, jag bröt upp förhållandet med min man efter en stor kamp. Han sa att det var över oss och att han aldrig kommer att ta mig tillbaka igen efter att jag avslutat saker med honom många gånger vi hade kamp och kom tillbaka men den här gången var det hemskt. Jag förstod bara att han var kärlek i mitt liv efter att jag förlorat honom.
Jag vill ha honom tillbaka men jag vill inte heller skada honom igen. Jag var inte säker på hur jag ens kan få honom tillbaka, verkar som att han går vidare med en annan dam.
Jag kom över en kommentar online, jag läste på blogginlägg av en dam från Sverige som heter Ulrika, hon gav ett vittnesbörd om hur hon återvänder tillbaka till henne efter 2 år av separation, hon lämnade efter en e-postadress {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} hon vittnade om att en andlig healer som heter Oduduwa lunchade en stavning på hennes vägnar.
jag skickar ett mailmeddelande till samma e-postadress och jag förklarar alla mitt äktenskapsproblem, Oduduwa lovar att återvända tillbaka till min man inom 2 dagar, jag gav i ett försök och till min största överraskning hände det exakt som han har lovat. min man ringde mig på telefon med okänt nummer, ber om ursäkt och fixa ett datum att träffas.
vi gjorde och idag lever vi lyckligt tillsammans som en familj. jag är greateful. tack vare den här stora mannen. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% säker.
Den mest effektiva kärleksstavningen från Oduduwa Temple of Solution
Alla stavar kastade inom 84 timmar med omedelbart resultat av telefonsamtal från min man några dagar efter att kärleksspell hade lunchats i luften. kan få snabb jobbpromotion med magisk stavning, magisk stava för berömmelse, makt och rikedom, stava för att sluta skilja sig, stava för att hitta sann kärlek. voodoo-spell för GOOD-LUCK framgång, stava för att bota och läka cancer sjukdomar. snabb och stark erektion hos män, kvinnlig frukt av livmodern för att ha barn.
Kärleksspell för att rädda ditt äktenskap från en annan kvinna. Stava till WIN Sport GAMES
Kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
 whatsapp nummer: +2348109844548
  2018-11-09 skrivet av  Mirjam   |  
Så sorgligt att du ska behöva vara med om detta.
Min make blev också 39 år. Jag miste honom i september, på min 35 års dag.
Vi gjorde det som gick att göra, tog tillvara på sista tiden tillsammans. Oavsett om man vet, så hjälper det inte den stunden. Det går inte att förbereda sig.
Går inte att beskriva hur det känns.
Vill ha honom tillbaka!!
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">