Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-10-09 skrivet av Lina

Bouppteckningen är inskickad , på torsdag sprider vi askan. Saker börjar bli klara o avslutade. Kvar är jag o barnen. Undrar vad händer nu? Hur går vi vidare ? Det var inte såhär det skulle bli, änka o inte fyllda 40 ens. O inte ens i min vildaste fantasi kan jag föreställa mig hur vårt liv kommer att bli. Ett steg i taget, jag vet, men jag har ingen lust. Ingen lust med nåt, det är barnen som håller mig igång.

Visa kommentarer:
  2018-10-10 skrivet av  Martina   |  
Känner precis som du! Trodde inte jag skulle behöva gå igenom allt det här innan 40... Bara att ta ordet änka i min mun känns helt sjukt. Hade urnsättning för en dryg vecka sedan. Jobbigt och overkligt men en av alla ceremonier jag antar man måste gå igenom i sorgeprocessen. Var hos min psykolog idag och hon "varnade" för att många i sorgeprocessen uttrycker att det just vid 4-6 månader efter dödsfallet blir extra jobbigt på nytt.. Man har lämnat den akuta sorgen och man börjar inse att det inte är någon resa ens partner är iväg på. Att han faktiskt inte kommer komma tillbaka. Saknaden och tomhetskänslan blir starkare. Känner att jag är där nu... Tur att jag har våra döttrar!! Hoppas ni får en fin stund när ni ska sprida askan! Du är inte ensam!
  2018-10-11 skrivet av  Jessica Bohm Lindelöf   |  
Känner detsamma... Imorgon ska vi välja gravplats till Peter... En helt overklig sak att göra, surrealistiskt. Sen ska vi ha urnsättning och gravsten ska väljas... Vad är det för mardröm vi befinner oss i???
Barnen håller mig på benen, vi försöker komma ut på saker tillsammans några gånger i veckan. Ofta mår vi lite bättre efteråt även om motståndet är stort vid start.
Att bli änka 47 år gammal, att min livskamrat, bästa vän och älskade make och barnens älskade pappa skulle lämna mig och barnen vid 45 års ålder, det vet jag inte riktigt om jag någonsin kommer kunna förstå/hantera/acceptera.
Kramar ❤️❤️❤️
  2018-10-15 skrivet av  Sanna   |  
Känner likadant! Jag vill inte!!!!!!
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">