Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-07-30 skrivet av Monika

Min sambo sen 24 år tillbaka omkom på sitt jobb han drunknade i en kraftdamm . Han åkte som vanligt till sitt jobb på morgonen men kom aldrig mera hem . Han hittades dagen efter . När polisen kom med beskedet så var det fruktansvärt . Han blev bara 59 år . Han kunde haft många år kvar att leva . Saknaden efter honom är stor . Känns overkligt att han är borta . Det är snart 11 veckor sen det hände . Vet inte hur man ska orka känns hårt att leva resten av sitt liv utan honom .

Visa kommentarer:
  2018-08-05 skrivet av  Ewy   |  
Förstår precis hur du känner. Min man avled i en tragisk trafikolycka den 16/6-18. När de jobbade för att få ut oss ur
bilen sa de åt mig att han var död, men det lyssnade jag inte på, vägrade att tro det. Så det var först när jag fick se honom
på bårhuset jag var tvungen att inse det fasansfulla. Min livskamrat i 47 år var död. Han blev 63år. Nu känns allt så tomt och jag kan inte känna någon glädje över något. Som du skriver det känns så hårt att leva resten av livet utan honom.
  2018-08-05 skrivet av  Monika   |  
Till Ewy . Jag beklagar det tragiska som hänt dig . Jag känner som du att allt känns tomt . Vi skulle flytta till en helt ny lägenhet i december . Nu får jag göra det utan honom och det känns inte roligt för det var ju något vi skulle göra tillsammans .
  2018-08-05 skrivet av  Ewy   |  
Monika, så tragiskt, finns inte ord nog att uttrycka.
Hoppas du har någon som hjälper dig i flytten iallafall så du har någon till stöd, både praktiskt och mentalt.
Så tragiskt också när någon rycks undan så adrupt. Man hinner inte säga ett ord till avsked.
  2018-08-05 skrivet av  Monika   |  
Till Ewy. Jag har mina barn som hjälper mig .
Det måste vara fruktansvärt för dig att sitta fastklämd och samtidigt få besked om att din man är död . Jag såg aldrig min sambo när han var död . Han drunknade i en kraftdamm vattnet där är strömt så han hade ingen chans att ta sig upp . Det var den 16 maj det hände han hittades dagen efter . Det var hemskt när polisen kom med beskedet . Men mitt i all tragedi är jag tacksam att dom hittade honom .
  2018-08-05 skrivet av  Ewy   |  
Så skönt att du har barnen, det hjälper.
Min son med familj hjälper mig.
Ja, det var hemskt att höra men jag vägrade tro på dem, just då....
Sååå tur att de hittade honom, då fick du chans
att göra ett avslut.
  2018-08-10 skrivet av  Monika   |  
Till Ewy . Ja det är skönt att man har sina barn . Ni måste varit väldigt unga när ni träffades . Den här veckan fick jag brev från kyrkan att min sambo var i minneslunden . Så jag var där med blommor . Känns tungt för det var inte så här man trodde livet skulle bli . Jag saknar honom varje dag . Sånt som man gillade att göra förut har jag tappat lusten till .
Något som jag tycker är jobbigt är när man ser andra par som är tillsammans . Då tänker jag på att så hade jag det också för 12 veckor sedan innan allt hände . Det finns mycket man tänker på . Jag känner mig bitter på hans jobb ingen ska behöva dö på sitt jobb . Tyvärr är det många som gör det .
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">