Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2018-02-06 skrivet av Mari

Min lillebror dog plötsligt och oväntat i augusti. Han blev 31 år gammal. Vi hade en nära relation och jag känner mig så tom. Hur accepterar man? Jag kan inte acceptera att han aldrig någonsin kommer tillbaka. Det känns som att livet går vidare för alla, men jag vill bara stanna upp. Vardagen måste fortsätta och jag kör på som en robot, trots att det känns meningslöst. Jag har alltid haft svårt att hantera negativa känslor, men det här är nog det värsta. Har länge haft en känsla av att inte kunna få ordentligt med luft o jag vill bara sova hela tiden. Hur går man vidare? Saknar min lillebror så otrolig mycket... Han var en så viktig del i mitt liv, mitt enda syskon.

Visa kommentarer:
  2018-02-06 skrivet av  Susanne   |  
Kära Mari !
Jag känner med dig, Har själv mist min man hastigt och det är två år sedan. Det blev en chock eftersom det var så oväntat Vi människor är ju aldrig förberedda på detta oundvikliga, och vi har inte alla svar Första tiden var ett vaccum, men det lättar så småningom, man lär sig leva med sin saknad. Livet går vidare, jag skapade rutiner Tänkte " en dag i sänder. I början en timme åt gången Jag fick råd av en god vän att bara gå ut och gå när det var som värst, och det blir en naturlig trötthet. Jag mediterar och det har gjort mig starkare. En tid pratade jag i samtalsgrupp, jag har också haft förmånen att ha någon att få gråta ut hos och få en kram, då och då. När man finner sin sinnesro igen är mycket vunnet. Hoppas av hela mitt hjärta att du klarar vardagen! Tänk så här om din bror ser dig vill han inte att du ger upp! Tänk på det goda ni
haft tillsammans!
Kram/Susanne L


  2018-02-10 skrivet av  Caroline   |  
Hej Mari! Jag känner så himla mycket igen mig i vad du skriver, min lillebror gick bort i en olycka utomlands för inte ens en månad sedan. Han var mitt enda syskon, 25 år gammal..Han var den mest levnadsglada personen jag någon sin träffar. Saknar och älskar honom så himla mycket!
Har inga tips att ge om hur det blir lättare, för jag vet inte själv! Men ville mest säga att du inte är ensam!
  2018-03-23 skrivet av  Sabina   |  
Hej, jag förlorade min partner för ett par månader sedan. Jag ses gärna alternativt chattar för att försöka stötta varandra..?
Jag bor i Gbg, och är 28 år. Åldern spelar ingen stor roll för sorgen är nog liknande.

Maila gärna mig, sabinaorjenfelt@gmail.com
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">