Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2017-10-25 skrivet av Helene

Hej! Här skrivit någon gång tidigare här men har fortfarande inte blivit medlem, kanske är på tiden. Alla ni har mist någon och alla har det jätte tufft. Känner att jag måste få skriva av mig lite och ni förstår vad man går igenom. Det är nu 5 och en halv månad sedan min man gick bort. Fick inbjudan till kyrkan igår inför alla helgons dag. Vet verkligen inte hur jag ska orka. I går var jag hos läkaren har haft mycket extra slag på hjärtat och då blir man rädd , men allt var bra. Det beror på all stress och sorgen man har. Jobbar nu 60 men vet inte om det gått för snabbt. Är trött jämt och nedstämd. Har underbara barn och barnbarn, två som är på väg. Det är inte lätt att hitta glädjen även om man vill. I skulle vara här , bara 53 år och denna hemska cancer skulle inte fått ta hans liv. Jag är 49 vi fick ändå nästan 29 år för vi var unga när vi träffades, men vad ska det bli av mig och hur ska man orka. Mycket praktiska saker är gjorda men jag sitter i ett stort hus som jag inte vet om jag orkar att bo kvar i. Vill inte skriva som att jag har värre än ni andra för alla går bi igenom samma saker . Det var skönt att skriva av sig. Har någon av er fått symtom från hjärtat?det är ändå väldigt obehagligt har haft det nu i ett par veckor. Måste ändå lita på att det inte är farligt.
Stor styrkekram till er alla <3 Helene

Stor styrkekram till er alla

Visa kommentarer:
  2017-10-25 skrivet av  Ann-Charlotte Lindgren   |  
Jag tycker du ska ha koll med HVC ändå. De kanske kan hjälpa medicinmässigt med ditt stressad hjärta. Gjorde de EEG på dig? Röntgade de dig? Tog de blodprov?
Det är väl de tre viktigaste proven för att kolla om ditt hjärta är okej. Jobba för att de får göra de proverna om du inte redan har gjort det.
De sa kanske att allt var okej utifrån dessa prover? Om det inte så stå på dig!
En kvinnas hjärta ger ju inte samma signaler som mäns..
Styrkekramar
  2017-10-25 skrivet av  Helene   |  
Hej Ann-Charlotte! Tack för ditt svar , men det gör mig orolig. Det togs bara EKG . Vad betyder HVC?Jag har lågt blodtryck , det är väl ändå bra. och mitt blodvärde är ganska lågt har läst att det kan också ge hjärtklappning. Jag tror ändå att det har med stress att göra.
Kram till dig ! Helene
  2017-10-25 skrivet av  Denice   |  
Hej Helene jag förlorade min man för snart 11månader sen 49år gammal så jag vet vad du går igenom. jag fick med igår inbjudan till allhelgonahelgen det känns overkligt.jag hoppas du snart får hjälp med dina symtom.kram Denice
  2017-10-26 skrivet av  Helene   |  
Hej Denice ! Tack snälla du !
Styrkekram <3Helene
  2017-10-29 skrivet av  Carina   |  
Miste min man för 12 år sedan i ungefär samma ålder. Vill ge dig lite hopp. Du är fortfarande i ett tidigt skede av sorgen så det är fullt normalt att du känner dig trött och nedstämd. Det går över så småningom. Även jag hade känning av hjärta o var på vårdcentralen några gånger utan att de hittade något fel.
Om du orkar o det känns rätt för dig tror jag att du kan må gott i att gå till kyrkan o känna gemenskapen med andra som också mist någon under året. Vi vill ju att den vi mist fortfarande ska finnas kvar i minnet o det kan kännas gott att dela den känslan. Kan något av dina barn följa med?
När det gäller ditt hus bör du inte fatta några stora beslut ännu utan låta det gå minst ett år. Vi är inte så klartänkta i början av sorgevandringen o kan fatta beslut som vi sedan ångrar om vi har för bråttom. Jag bor kvar i det hus vi byggt tillsammans men har nu kommit fram till att jag ska flytta den dag min dotter lämnar sin lägenhet så jag kan överta den. Det känns rätt för mig.
Det tog sin tid för mig att hitta det liv jag vill leva men idag har jag ett rikt liv. Det tror jag att även du kommer att nå. Kram
  2017-11-02 skrivet av  Helene   |  
Tack Carina för alla fina och värmande ord.
Det känns gott att få svar från någon som vet vad man går igenom. Jag ska försöka att gå till kyrkan på lördag och jag har mina tre barn med mig. Nej som du säger ska man nog inte förhasta sig med saker. Skönt att höra att du har ett bra liv trots allt. Jag hoppas verkligen att jag också kan få det med tiden. Önskar dig allt gott!
Stor kram till dig <3 Helene
  2017-11-20 skrivet av  Mona   |  
Hej!

Jag miste min sambo hastigt för ca 6 månader sedan i hjärtinfarkt. Han blev 54 år och var min trygghet och bästa vän. Jag är 56 år och bor på Smögen sedan 2.5 halvt år tillbaka. Mitt arbete har hjälpt nig att komma vidare. Känner mig ledsen men har en fungerande vardag. Ser nu fram emot att fira jul med barn och barn barn. Är tacksam för att jag har funnit den här gruppen och vill gärna stötta andra, och dela sorgen med andra.

Kram från Mona
  2017-12-01 skrivet av  Bo Wiman   |  
Hej!

Hur ska man orka, gråter varje morgon........?
Vi måste på något sätt, kämpa vidare, vet hur det känns.

Bosse
  2017-12-01 skrivet av  Bo Wiman   |  
Hej igen!

Om det är någon tröst för dig, miste min sambo efter 25 år.

Bosse
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">