Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2017-06-06 skrivet av Erik via Malin

Hej,

Min mamma rycktes bort utan förvarning i april. Vi som finns kvar är både chokade och arga - hur kan livet vända så snabbt? Min pappa delade livet med mamma i nästan 40 år och nu blev allt bara så outhärdligt tomt. Jag försöker stötta och hålla igång en fungerande vardag för honom, men det är svårt. Nyligen var han på en vimil-träff men där fann han ingen som var i liknande situation och jag tror det blir svårt att pusha iväg honom på nytt.

Finns det någon annan pigg och alert man i 60-årsåldern som skulle uppskatta en kamrat i sorg och socialt umgänge? Min pappa är aktiv, praktiskt lagd, rättfram och frilufts- och reseintresserad. Kanske finns någon annan som skulle bli lyft av lite sällskap! Förhippbibgsvis bor du i närheten av kalmar!

Maila mig och så förmedlar jag brevet till pappa: malin.ostholm@gmail.com

Visa kommentarer:
  2017-06-13 skrivet av  Anna-Lena   |  
Det finns flera män i VIMIL som nog skulle kunna bli kompisar med din pappa. Och det här ett helt gäng aktiva 60åringar som är medlemmar. Det bor givetvis lite på var han bor och vad han har lust att göra. Förstår att han kanske blev besviken om han inte kände att det var rätt. Men kanske ska han våga sig till en större VIMIL aktivitet i framtiden. Då är chansen större att träffa blivande vänner. I höst är vi ett stort gäng VIMILare som reser på en resa till Sicilien som kanske skulle ha passar honom. Inte bara att vi reser tillsammans, vi skapar också nya minnen med andra människor, får vänner för livet och får prata om vår sorg och om det vi förlorat. Nu är nog den resan fulltecknad, men skulle han vara intresserad så kanske han kan vara på väntelista. Men först måste han bli medlem... Var bor han? Kanske kan vi tipsa om fler aktiviteter där det är fler som han kanske känner gemenskap med! Du är en fantastisk dotter som oroar dig så för din pappa. Det skulle jag också ha gjort! Kram till dig.
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">