Gästbok

Välkommen till VIMILs gästbok                              
Det här är en sida som är öppen för alla, både att läsa och skriva på, vare sig man är medlem eller inte.
Vid eventuella problem med gästboken, var god skriv till admin@vimil.se och berätta.  

Som medlem kan du även logga in dig på hemsidan och då kommer du till en gästbok som bara betalande medlemmar kommer åt.
Vid eventuella problem med gästboken, var god skriv till admin@vimil.se och berätta.  

Vimil har också en sida på Facebook. Det är en sluten grupp för Vimils medlemmar. För att kunna gå med i Facebookgruppen måste du först ha ett eget facebook konto. Vimils Facebooksida är endast för Vimils betalande medlemmar.

 - Tips! 
Om du vill skriva ett
i gästboken gör du på följande sätt: 
1. Se till att Num Lock är aktiverat på ditt tangentbord. 
2. Håll ner Alt-tangenten på ditt tangentbord samtidigt som du trycker på siffran 3 på det numeriska tangentbordet.

2019-02-16 skrivet av Harriet

Ensamhet

Har nyss haft begravning av min man.
Den vanligaste frasen var
"Hör av dig om du behöver hjälp"
Hjälp med vad ?
Att döva ensamheten !
Att slippa äta ensam !
Klarar inte av det här livet.

Till gästboksinlägget
3 kommentarer  
2019-02-06 skrivet av Gert

Ofattbart

Jag har precis blivit medlem och ville skriva!
Det känns så tomt ! Nu kokar jag ett ägg istället för två ! Jag brygger hälften så mycket kaffe! Detta då min fru dog nyligen ! Det var en vanlig dag då hon plötsligt sa ”jag mår inte bra ”
En mycket kraftig hjärnblödning och några timmar sedan var min Ewa död! Jag säger till mina vänner! Tänk vi var aldrig osams ! Visst hade vi olika tankar och uppfattningar men under 40 år aldrig ett hårt ord
Jag saknar henne och har nog ännu inte fattat att Hon inte finns i livet

Till gästboksinlägget
17 kommentarer  
2019-02-03 skrivet av Jessica

Födelsedag

Imorgon blir det som första födelsedagen utan min man och min dotters pappa. Förra året inträffade den dagarna efter han dog. Min fyra åring gör massor med paket till sin pappa som hon sedan ska hjälpa han att öppna eftersom hon vet att han inte kan och troligt vis är här och ser all kärlek hon ger. Hur gör ni med födelsedagar när ni har små barn?

Till gästboksinlägget
0 kommentarer  
2019-01-16 skrivet av Anita

När tårarna torkar blir jag också torr

Min älskade man gick bort för exakt 13 dagar sedan, den 3 januari. Jag har sökt stöd, bl a genom forum och gästböcker. Jag vill tacka alla som delat en del av sitt liv här. Det får mig att inte känna mig så ensam. Det finns andra som också har det svårt, sörjer och kämpar sig igenom dagarna. Min man led av hyperhidros (överdriven svettning) i nästan 40 år innan han fann en behandling som hjälpte honom. Svetten rann och droppade från hans ansikte och huvud nästan dagligen. Han fick ett svettfritt liv de senaste två åren tack vare vården på Svettkliniken, https://svettklinikenstockholm.se Sedan han dog har mitt ansikte varit blött av tårar varje dag. Och det är först nu jag förstår honom, hur det känns när vattendroppar rinner ner på kinderna och man inte kan göra något som får de att sluta rinna. Jag saknar honom och jag önskar jag kunde be honom om ursäkt för alla de gånger jag sa att det bara är att ta fram en handduk och torka bort svetten. För det är inte så enkelt nu, att ta fr...

Till gästboksinlägget
0 kommentarer  
2019-01-12 skrivet av Någon

Din dyrbara doft

Idag hittade jag ett plagg du bar då ambulansen hämtade dig för sju veckor sedan. Förde det försiktigt mot min näsa och kände din doft. Saknaden och tårarna kom direkt, Lät barnen dofta. Blixtsnabbt: det är mammas doft. Tvätta den aldrig, sa de. Spara den i en plastpåse så att doften inte vädras bort.

Till gästboksinlägget
2 kommentarer  
 
Skapa inlägg      
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">